kiállítók

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ PARTNERÜNK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bár az eredeti tervekhez képest később, de idén iis lehetőségünk adódik megrendezni a Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválját, a Yoga Fest-et.  A Magyar Jógaoktatók Szövetsége és Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola közös szervezésében immár ötödik alkalommal várjuk szeretettel, a november 14-i eseményen, a jóga tradíciói iránt érdeklődőket. A hazai irányzatok közül 12 jógatradíció egész napos programmal várja a látogatókat. Helyszínként ezúttal a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola előadó és jógatermei szolgálnak. A külső körülmények miatt, a helyszínen 70 fő jelenlétével tartjuk meg a programot, azonban annak érdekében, hogy minden érdeklődőhöz eljussunk, idén az online térben is elérhetővé tesszük a nap eseményeit. Így a megjelenési lehetőségek is változnak.

  1. TERMÉKMINTA ELHELYEZÉSE VIP CSOMAGBAN

Örömmel fogadunk ingyenes termékmintákat, amelyeket a program helyszínén résztvevőknek érkezéskor ajándékcsomagba rendezve adunk oda. Ez a megjelenési lehetőség ingyenes.

  1. TÁMOGATÓI MEGJELENÉS

Ezen kívül lehetőséget biztosítunk a kiállítói és támogatói megjelenésre:

  • online felületen az eseménynél és az eseményt közvetítő zárt csoportban is Facebook poszt és rövid bemutatkozó videó megjelentetése – maximum 1 perces, egy-egy alkalommal)
  • szórólap elhelyezése a résztvevők részére összeállított csomagban.
    A megjelenési lehetőség: 10.000 Ft (alanyi áfamentes)

A FESZTIVÁL LEBONYOLÍTÓJA

A fesztivál szervezője a Magyar Jógaoktatók Szövetsége és a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola. A pénzügyi lebonyolító a Magyar Jógaoktatók Szövetsége.

A YOGAFEST KÖZÖNSÉGE

A konferencia elsődleges célközönsége a jóga iránt érdeklődők, jelenlegi és leendő jógagyakorlók, jógaoktatók. Elsősorban budapesti 20-60 év közötti érdeklődőket várunk. Cégének, termékének a konferencián való megjelenése a jóga, a spirituális fejlődés, az egészséges életmód és táplálkozás, a természetgyógyászat és a környezetvédelem iránt érdeklődő és nyitott potenciális vásárlóknál landol, a célzott elérés garantált.

JELENTKEZÉS

Amennyiben felkeltettük érdeklődését valamelyik megjelenési lehetőség iránt, a jelentkezést 2020. október 20-ig várjuk e-mailben a [email protected] címen.

Felmerülő kérdések esetén, válaszoljon erre a levélre, vagy keressen telefonon, szívesen állok rendelkezésére!

Kiállítói koordinátor:
Vígváry Ria
06 30 303 6869